Συστημα Ανταμοιβης Ποντων

To Perfect4U.gr σας ανταμείβει για την κάθε αγορά σας και σας προσφέρει πόντους ανταμοιβής με καθε αγορά! Επωφεληθείτε από το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που σας επιστρέφει πόντους για κάθε ευρώ. Συγκεντρώστε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε και επιλέξτε με οποιο προιον θέλετε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας.  

Στη σελίδα κάθε προϊόντος  μπορείτε να ενημερωθείτε για τον αριθμό των πόντων ανα προιον, τους πόντους που θα κερδίσετε αλλά και τους πόντους για την αγορά κάθε προιον.
Για να λάβετε τους πόντους σας σε κάθε αγορά, χρειάζεται να πραγματοποιήσετε αγορά ως συνδεδεμένος χρήστης.  Στο λογαριασμό σας θα μπορείτε να δείτε πόσους πόντους έχετε και στο καλάθι σας το σύστημα θα σας ενημρώνει πόσους πόντους έχετε και αν θέλετε να τους χρησιμοποιήσετε για την αγορά σας.

Important
Οι πόντοι ενημερώνονται στον Λογαριασμό σας κάθε φορά που μία παραγγελία ολοκληρώνεται και εξοφλείται. Δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλο πρόσωπο ή λογαριασμό. Προστίθενται σε πελάτες που έχουν λογαριασμό. Σε περιπτώσεις επιστροφής ή ακύρωσης παραγγελιών, οι ανάλογοι πόντοι ανταμοιβής αφαιρούνται από τον λογαριασμό σας.

Happy Shopping!