Οι τάσεις στα εσώρουχα που πρέπει να φορέσεις

Οι τάσεις στα εσώρουχα που πρέπει να φορέσεις

Κάθε γυναίκα οφείλει να φροντίζει για την σωστή επιλογή των εσωρούχων της, ίσως και περισσότερο από την εξωτερική της εμφάνιση.

Τα εσώρουχα κατ’ εξοχήν μας κάνουν να νιώθουμε θηλυκές, αισθησιακές και αποδεκτές…

Αν και η επιλογή των εσωρούχων είναι προσωπική υπόθεση, μην ξεχάσεις να δώσεις βάση πρώτα στην ευκολία και την άνεση που θα σου χαρίσουν.

Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να βρεις το σωστό νούμερο, τα υφάσματα που σε εξυπηρετούν και τα κοψίματα που εφαρμόζουν τέλεια πάνω στο σώμα σου.

Μην ξεχάσεις να συμβουλευτείς το size chart μας για να είσαι σίγουρη για το νούμερό σου.

Διάλεξε απαλά υφάσματα, όπως τούλι και φίνες δαντέλες που παραμένουν στην κορυφή των τάσεων για την νεα σεζόν.

Η δαντέλα είναι ένα στοιχείο που σπάνια λείπει από τις μεγάλες τάσεις της κάθε σεζόν και φέτος την είδαμε στους οίκους Chanel, Αlberta Feretti και Alexander McQueen.

Η Perfect4U προτείνει επιλογές σε κορμάκια και νυχτικά από φίνες δαντέλες στο κυρίαρχο χρώμα του μαύρου. Επιλογές που δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ!

Οι τάσεις για Ανοιξη-Καλοκαίρι 2019 παρουσιάζουν επίσης και προτάσεις με παστελ χρώματα και κυρίως αποχρώσεις του ροζ για ρομαντική, σοφιστικέ και σέξι διάθεση..

Υπέροχα νυχτικά σε ροζ αποχρώσεις είναι η τοπ επιλογή για την νεα σεζόν.

Το δίχτυ και το τούλι, φέτος το καλοκαίρι, φαίνεται να έχει και αυτό κατακτήσει μία υψηλή θέση στα catwalks και πολλοί οίκοι του έδωσαν νέα μορφή σε φορέματα και tops τις περισσότερες φορές με layering διπλό, ανετη γραμμή και απόλυτα sexy διάθεση. Aπό τους Dolce Cabbana μέχρι τον Dior αυτό το sexy cut κατέκτησε τις πασαρέλες και δείχνει να κάνει δυναμική εμφάνιση στα summer trends.

Φυσικά, τα εσώρουχα μας ακολουθώντας αυτές τις τάσεις παρουσιάζουν σειρές με νυχτικά από ανάλαφρα διπλά layers τούλι που σε άνετη γραμμή ακολουθούν τις τάσεις του καλοκαιριού.

Ας χαρούμε, λοιπόν, τις νέες τάσεις, φορώντας ένα εντυπωσιακό εσώρουχο, το γοητευτικό χαμόγελό μας και να είμαστε ο υπέροχος εαυτός μας!

Επιστροφή στο ιστολόγιο