Γιορτή Γυναίκας 08 Μαρτίου

Γιορτή Γυναίκας 08 Μαρτίου

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (ΠΗΓ) γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο.
Πρόκειται για μια διεθνώς επίσημα αναγνωρισμένη γιορτή, η οποία καθιερώθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη στη μνήμη των γυναικών που έχασαν τη ζωή τους στην απεργία των μοδιστρών της Νέας Υόρκης το 1908.
Εκείνη την εποχή, οι γυναίκες αγωνίζονταν για τα δικαιώματά τους και για μικρότερο ωράριο εργασίας, καλύτερες αμοιβές, δικαίωμα ψήφου και τέλος στην παιδική εργασία.
Η πρώτη επίσημη Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1909.
Η ημερομηνία 8 Μαρτίου καθορίστηκε μόλις μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και έκτοτε αναγνωρίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το 1975.

Ο Βρετανός συγγραφέας William Golding λέει: "Ό, τι κι αν δώσεις σε μια γυναίκα θα το κάνει πάντα καλύτερο. Αν της δώσεις κατοικία, θα σου κάνει σπίτι. Εάν της δώσεις προϊόντα, θα σου φτιάξει φαγητό. Εάν της δώσεις χαμόγελο, θα σου δώσει την καρδιά της. Ό, τι  δίνετε, θα λάβετε σε αντάλλαγμα επι δύο."

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται εδώ και αρκετό καιρό, ιδίως στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία.
Εκτός από λουλούδια και αρώματα, οι γυναίκες λαμβάνουν και άλλα πολυτελή δώρα, όπως κοσμήματα και εσώρουχα από τους άνδρες.


Το ιδανικό δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας είναι πάντα ένα υπέροχο σετ εσωρούχων το οποίο, θα ερωτευτεί και θα αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή συνεχούς θαυμασμού και έμπνευσής σας.

Χαρίστε της ένα υπέροχο και εντυπωσιακό babydoll σε αισθησιακό κόκκινο χρώμα με δαντέλα και διαφάνεια, όπως το babydoll της σειράς Lil

Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό babydoll σε μαύρο χρώμα με δαντέλα, τούλι και μειωμένη διαφάνεια που κολακεύει, όπως το babydoll της σειράς Lia

Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό σετ με κορμάκι και ρόμπα, όλο δαντέλα, που θα σας ξετρελάνει, όπως το κορμάκι 500491 και η ασορτί ρόμπα του 500490...

Τολμήστε να δωρίσετε ένα αποκαλυπτικό και αισθησιακό ολόσωμο, που θα σας ξετρελάνει, όπως το ολόσωμο 500231

Ότι και εάν επιλέξετε, σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα είναι μια έμπρακτη απόδειξη του θαυμασμού σας. 

 

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο